dimarts, 26 de gener del 2010

Qualsevol nit pot sortir el sol

La capbussada en la Nova Cançó ha anat fent surar un munt de records de joventut que n'han arrossegat d'altres d'adolescència i d'infantesa. De cop m'he vist escoltant el programa de ràdio "Discos solicitados" que s'emetia els matins de diumenge. Sempre em preocupava una mica que les persones a qui es dedicaven les cançons no estiguessin atentes al programa en aquell moment i s'ho perdessin.

Dedico amb tot afecte Qualsevol nit pot sortir el sol a professors i alumnes de les classes de Català.blogs de l'Escola de la Dona.


3 comentaris:

  1. Sra. M. Carme Juan: La felicito per la pel·lícula que ha realitzat. És una meravella i em consta que li ha donat molta feina. Ho dic perquè en un acte més de telepatia que aquest any estic experimentant, jo tenia ja mig enllestides les il·lustracions per AQUESTA MATEIXA CANÇÓ!!! d'en Sisa que m'encanta, i vosté se m'ha avançat. De veritat que li ha quedat maquíssima.

    ResponElimina
  2. Carme, has fet un video meravellós. Ha estat un plaer veure'l i escoltar-lo. Quin regal més preciós ens has fet!Gràcies!
    Una abraçada
    Magda

    ResponElimina
  3. Carme, aquest treball ,es una verdadera obra d'art.Gràcies per aquests moments inolvidables que ens ofereixes.
    RaimundA

    ResponElimina